ПРОДАВНИЦА НА LOGONA

Продавница на Логона во Скопје-Центар

Скопје-Центар

ул. Димитрие Чуповски бр.22, Скопје-Центар (спроти Стопанска Комора на Р.М.)

Работно време понеделник-петок од 09-21 часот, сабота 09-17 часот.