1.050 ден

  • Го сокрива бледиот тен на кожата и знаците на замор со моментално видлив ефект
  • Со „Kalpariane TM“ од кафени алги, органски кофеин и витамин Ц
  • Ги снабдува клетките со нова енергија
  • Ги намалува темните кругови
  • Интензивно ја хидрира кожата
Количина: 30 ml