КАКО ДА ПЛАТАМ?

Плаќањето можете да го извршите на еден од следниве начини:

1. Плаќање при достава (при испораката на нарачката на адресата за испорака).

Плаќањето при достава на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово, на курирот кој ќе Ви ја донесе стоката. Според Законот за Спречување на перење на пари и финансирање на тероризам Член 182, став 2, започнувајќи од 01.06.2019 година, максималната вредност на една нарачка за плаќање во готово е 30.750 ден. Секоја единечна нарачка која ја надминува таа сума нема да може да се плати во готово, туку мора да се одбере еден од останатите начини на плаќање.

2. Плаќање преку банка

Плаќањето се врши вирманско со општа уплатница или со електронско банкарство
Вкупниот износ од нарачката треба да се плати во корист на ЈАСС дооел – Скопје, Бул. “АСНОМ” бр. 18 лок. 2, 1000 Скопје, Банка: Комерцијална Банка А.Д. Скопје – сметка: 300-000001062768 или на НЛБ Тутунска Банка Скопје – сметка: 210-055317050173.
На уплатницата го наведувате бројот на нарачката што ќе го добиете по е-пошта, како и другите потребни податоци, уплаќате електронски или во најблиската банка или пошта. Откако уплатата ќе се реализира на нашата сметка, ние ќе Ви ја испорачаме стоката.

Ако имате прашања или забелешки слободно обратете се на телефон (02) 240 30 30 (пон.-пет. 09-16h) или на е-пошта: info@jass.com.mk.