КАКО ДА НАРАЧАМ?

Одберете го производот што Ве интересира и кликнете на копчето текстот „ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА“. Со кликнување на копчето „ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА” одбраниот производ е ставен во Вашата кошничка.

За повеќе производи повторете ја постапката. Кошничката ги чува сите информации за производите што сте ги одбрале.

Кога ќе завршите со одбирањето производи, кликнете на текстот „ ПРОДОЛЖИ КОН ПЛАЌАЊЕ” и ќе се појави страна каде можете да ги видите производите кои се ставени во кошничката со содветна цена и количина. Сега можете да ја измените количината на одбраните производи или да избришите (отстранете) одреден производ.

Одберете Адреса за испорака:

Пополнете ги соодветно полињата. Доколку сакате друга адреса за испорака (различна од она наведена во регистрацијата) одберете опција „ „ Достави до друга адреса”. Полињата означени со „*” се задолжителни за пополнување.

Одберете Начин на плаќање:

1. Плаќање при достава – значи дека фактурата за нарачката ќе ја платите на курирот кој ќе Ви ја донесе стоката.

2. Плаќање преку банка – на уплатница или електронски ги пополнувате потребните податоци, уплаќате електронски или во најблиската банка или пошта.. Откако уплатата ќе се реализира на нашата сметка, ние ќе Ви ја испорачаме стоката.

Потоа кликнете на копчето со текст „НАРАЧАЈ”.

По кликнувањето на копчето со текст „НАРАЧАЈ” ќе добиете е-пошта, на адресата запишана во вашата регистрација, со детали од нарачката.

Во текот на истиот или следниот работен ден ќе бидете контактирани за испораката.

Вашите нарачки можете да ги видите ако притиснете на „ПРИКАЖИ НАРАЧКИ” доколку сте најавени на страницата и тоа во делот за корисничкиот профил.

Ако имате прашања или забелешки слободно обратете се на телефон (02) 240 30 30