Пребарај


Напредно пребарување
0 Производи - 0,00 ден.
Покажи кошничка
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА
за нарачка над 2.000 денари
Биди информиран

ИСПОРАКАТА Е БЕСПЛАТНА за нарачка со вредност поголема од 2.000 денари.

За нарачка со вредност помала од 2.000 денари се наплаќа во зависност од местото на испорака:

  • За испорака во Скопје - 100,00 ден, или

  • За испорака надвор од Скопје во Македонија - 150,00 ден.

Испорака се врши само во Македонија.
 

Во моментов...

Имаме присутни 93 гости и нема членови