Пребарај


Напредно пребарување
0 Производи - 0,00 ден.
Покажи кошничка
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА
за нарачка над 2.000 денари
Биди информиран
Политика за враќање на производите
 
Bioorganica.mk обезбедува враќање на производи и паричните средства единствено за производи кои се купени од Bioorganica.mk или од неговите поддомени.
 
Производот, кој е неотпакуван и неупотребуван може да се врати во рок од 7 дена, заедно со приложената фактура и испратница и истиот може да го замените со нов. Во овој случај, Ве молимe да не информирате за Вашето барање и да го доставите на адреса: ЈАСС дооел Скопје, Бул "АСНОМ" бр. 18 локал 2, 1000 Скопје.
 
Во случај да барате враќање на паричните средства, тоа можете да го остварите само доколку производот го вратите неупотребуван и во оригиналното пакување, со приложена фактура и испратница во период од 7 дена од приемот на производот. Парите ќе Ви бидат префрлени на истата банкарска сметка која сте ја користеле при плаќање на производот.
 
Во случај кога ќе се забележи дека производот е користен, отпакуван (изваден од амбалажа) или е оштетен, но не од наша страна, тогаш износот на вратените средства ќе биде намален од 50- 80% од цената на чинење.
 
Bioorganica.mk го задржува правото да ја менува Политика за враќање на производи и парични средства. Сите измени ќе стапат во сила веднаш со нивното објавување на веб страницата на Bioorganica.mk. Нашата политика за Враќање на производ и парични средства, е достапна на нашата веб страницата.
 
Ви препорачуваме при секоја посета на веб страницата да ги погледнете објавените измени од Политиката за враќање на производи и парични средства.

Во моментов...

Имаме присутни 96 гости и нема членови