Пребарај


Напредно пребарување
0 Производи - 0,00 ден.
Покажи кошничка
БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА
за нарачка над 2.000 денари
Биди информиран
Политика за испорака на производите
 
Од Bioorganica.mk може да се нарачаат/купат производи за испорака само во Македонија. Доколку одберете земја на испорака различна од Македонија, нарачката нема да биде завршена, односно производите нема да бидат испорачани.
 
Се стремиме производите да ви бидат доставени во рок од 24 часа откако сте ги нарачале/купиле.
 
Bioorganica.mk за испорака на стоката соработува со Глобко Логистик.
 
Нарачаните производи ќе ви бидат доставени со испратница и фактура доколку купувачот и примачот на стоката се идентични.
 
Доколку примачот на стоката, се разликува од купувачот/нарачателот (на пример, за подарок), фактурата ќе биде доставена до купувачот/нарачателот.
Купените производи ќе бидат доставени до адресата која сте ја навеле како "Адреса за испорака" во нарачката.
 
 
Трошоците за испорака
 
1. За нарачка со вредност поголема од 2.000 денари ИСПОРАКАТА Е БЕСПЛАТНА.
 
2. За нарачка со вредност помала од 2.000 денари, трошоците за испорака се пресметуваат:
а) за испорака во Скопје - цена: 100,00 ден.
б) за испорака надвор од Скопје во Македонија - цена: 150,00 ден.
 
Производите нарачани до 12 часот (од понеделник до петок) ќе бидат испорачани следниот ден или во временски период според вашите потреби.
 
Производите нарачани во сабота или недела ќе бидат испорачани во понеделник (за испорака во Скопје), односно во вторник (за испорака надвор од Скопје во Македонија) или во временски период според вашите потреби.
 
На денот на испораката, доколку претставникот за испорака не успее да ве најде и да ви ја предаде пратката ќе ви биде доставена писмена информација за направениот обид.
 
Доколку нарачаните производи не може да ви бидат испорачани од наша страна, ќе бидете контактирани согласно податоците кои ги имате наведено при регистрацијата.
 
Доколку станува збор за итна испорака (роденден, прослава и сл.) во тој случај се договара испораката според вашите потреби.
 
Објави на промени:
Доколку има некои промени во нашата политика за испорака на производите, истите ќе бидат наведени тука и на други места за кои сметаме дека се соодветни.

Во моментов...

Имаме присутни 101 гости и нема членови